qatechnic
Close Me!

about us

  • About us

    About us

  • ISO 9001:2015

    ISO 9001:2015 Quality Management System

  • ISO 14001:2015

    ISO 14001:2015 Environmental Management System

  • OHSAS 18001:2007

    ISO 45001:2016 Occupational Health and Safety Management System

  • ISO 22000:2005   Food Safety Management System

    ISO 22000:2018 Food Safety Management System

مشتریان روز به روز تبدیل به اشخاصی آگاه تر در زمینه های گوناگون از جمله کیفیت در خدمات و محصولات می گردند. آنها می خواهند بدانند که آیا کسب و کار شما نیازهای آنها را برآورده خواهد ساخت. سیستم مدیریت کیفیت نشان دهنده تعهد شما به خواسته ها و رضایتمندی مشتری در دستیابی سازمان به اهداف تعیین شده می باشد. پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت شما را در توسعه رضایتمندی مشتری، دستیابی به یکپارچگی و بهبود فرآیند های سازمان یاری خواهد نمود. این سیستم می تواند شما را در به حداقل رساندن ریسک عدم برآورده شدن انتظارات مشتری یاری می نماید.
مقررات زیست محیطی روز به روز سختگیرانه تر گردیده و مشتریان و سهامداران، هر روز تقاضای بیشتری در مورد کاهش تاثیرات زیست محیطی فرآیند کسب و کار خود داشته و خواهان شفاف سازی جنبه هایی زیست محیطی سازمانی می باشند؛ که نیز امر نشان دهنده بهبود عملکرد خود در قبال بشریت و نسل های آینده می باشد. سیستم مدیریت زیست محیطی، سازمان شما را در کنترل بسیاری از جنبه های زیست محیطی عمده همراهی می نماید. همچنین افزایش آگاهی در راستای توسعه پایدار، موجب افزایش قرارگیری سازمان های تاثیرگذار در موضوع محیط زیست در مرزهای رقابتی می گردد. سیستم مدیریت زیست محیطی، بیانگر بالا رفتن کسب و کار شما در پله های مسؤولیت پذیری است. تحت کنترل درآوردن فرآیندها و چالش های کلیدی، نیازمند این است که شما از توانایی لازم برای شناسایی نقاط قوت، ضعف و فرصت های بهبود خود برخوردار باشید.
این استاندارد در سازمان هایی موثر خواهد بود که جنبه های بارز ایمنی و عوامل زیان آور محیط کار از پتانسیل بالایی در راستای آسیب به خدمات، اموال و پرسنل برخوردار باشد. مدیران این سازمان ها با اجرای سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای توان شناسایی عوامل بروز خطر را پیش از رخ دادن شناسایی نموده و موجب افزایش سطح رضایت پرسنل و در نتیجه خدمات و محصولات خود خواهند بود. امروزه سازمان ها دریافته اند که در انجام کلیه امور همواره پیشگیری از طریق اجرای یک سیستم مدون و کارآمد بسیار مناسب تر از روش های اصلاح بعد از برخورد با شرایط ناایمن و پس از وقوع حادثه است. بنابراین روز به روز نیاز به ایجاد یک سیستم مدیریت با رویکرد پیشگیری از حوادث در سازمان ها بیشتر احساس می شود. تعهد مستحکم شما به حفظ بهداشت و ایمنی کارکنان خود، عاملی جهت برجسته نمودن و تمایز، در بازار رقابتی است. سیستم مدیریت بهداشت و ایمنی شغلی، نمایانگر عزم شما در حفاظت از کارکنان در برابر رویدادهای خطرناک می باشد. اطمینان از ایمنی کارکنان همچنین می تواند باعث بهبود تصویر سازمان و جذب نیروهای شایسته
سازمان هایي كه در زنجیره تأمین مواد اولیه، تولید و بسته بندی محصولات غذايي مشغول به فعاليت می باشند، تمايل به اثبات توانايي خود در كنترل مخاطرات آسیب رسان مربوط به ايمني فرآیندها به منظور ايجاد اطمينان در مصرف كننده را دارند. لذا اين استاندارد الزامات مورد نياز يك سازمان جهت ايمني خدمات در زمینه مواد غذایی از تولید تا مصرف را تعيين مي كند. از آنجا كه در صنعت غذايي يكپارچه سازي برنامه هاي پيش نياز، آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) و سيستم مديريت ضروری به نظر مي رسد، لذا سازمان جهاني استاندارد با همكاري كميته هاي كاري متشكل از 14 كشور و همچنین كميسيون كدكس غذايي(CAC)، سازمان ايمني غذايي جهاني (GFSI) و سازمان صنايع غذايي اروپا (CIAA) اقدام به تدوين استاندارد ISO 22000 نمود.