ISO 22000


ALBERK QA TECHNIC, International Technical Inspection Certification Survey GmbH

سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی (ISO 22000)

 

          سازمان هایي كه در زنجیره تأمین مواد اولیه، تولید و بسته بندی محصولات غذايي مشغول به فعاليت می باشند، تمايل به اثبات توانايي خود در كنترل مخاطرات آسیب رسان مربوط به ايمني فرآیندها به منظور ايجاد اطمينان در مصرف كننده را دارند. لذا اين استاندارد الزامات مورد نياز يك سازمان جهت ايمني خدمات در زمینه مواد غذایی از تولید تا مصرف را تعيين مي كند. از آنجا كه در صنعت غذايي يكپارچه سازي برنامه هاي پيش نياز، آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) و سيستم مديريت ضروری به نظر مي رسد، لذا سازمان جهاني استاندارد با همكاري كميته هاي كاري متشكل از 14 كشور و همچنین كميسيون كدكس غذايي(CAC)، سازمان ايمني غذايي جهاني (GFSI) و سازمان صنايع غذايي اروپا (CIAA) اقدام به تدوين استاندارد ISO 22000 نمود. اين استاندارد شامل سه بخش:

  • برنامه هاي پيش نياز به نوع سازمان بستگی دارد. برای مثال: روش هاي خوب كشاورزي (GAP)، روش هاي خوب دامپزشكي (GUP)، روش هاي خوب ساخت (GMP)، روش هاي خوب بهداشت (GHP)، روش هاي خوب توليد (GPP)، روش هاي خوب توزیع (GDP)، روش هاي خوب داد و ستد (GTP)و ...) كه به عنوان مرجع به آن اشاره شده است، ارتباطات تأثيرگذار بر يكديگر ( اعم از داخلي و خارجي، پائين دستي و بالادستي)
  • نيازمندي هاي سيستم تجزيه و تحليل مخاطرات و كنترل نقاط بحراني HACCPبر اساس كدكس هاي غذايي جهت حصول اطمينان از ايمني غذا در طول زنجيرۀ غذايي از ابتدا تا مرحله مصرف نهايي
  • نيازمندي هاي سيستم مديريت صنايع غذايي

 

مزایای پیاده سازی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

 

  • تأمين محصول ايمن براي مصرف كننده و اثبات تطابق با الزامات قانوني
  • برقراری ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ايمني غذا با تأمين كنندگان، مشتريان و طرفهاي ذينفع مرتبط با زنجيرۀ غذايی
  • افزايش ايمني محصول و كاهش ريسك مصرف كننده و اطمينان بخشيدن به او در خصوص كيفيت محصولات
  • تحليل نظام مند و تحقق ايمني با استفاده از فرآيندي كارآمد كه به تحليل ايمني محصول در حين فرآيند مي پردازد و با فعاليت هاي كنترلي مناسب براي كشف به موقع مخاطراتي كه بر سلامتي و بهداشت مصرف كنندگان تأثير مي گذارد سيستم هوشمندي را براي كنترل ريسك و اقدامات پیشگیرانه بنا مي نهد.

شرکت QA TECHNIC در زمینه ممیزی، ثبت و صدور گواهینامه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی (ISO 22000) آمادگی ارائه گواهینامه با تأییدیه از مرکز اعتبار بخشی آلمان (DAKKS) اعلام می نماید.

جهت ارایه درخواست گواهینامه لینک ذیل را انتخاب نمایید.

ثبت درخواست گواهینامه